Loading...
Menu

Το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετέχει στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

 
Το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετέχει στον 
4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

 
Οι μαθητές, φοιτητές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετέχουν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο & Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015. Η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια θα ενισχύσει το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» και ταυτόχρονα θα υποστηρίξει μία σπουδαία εκδήλωση που διοργανώνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
 
Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. | Ώρα Εκκίνησης: 21:15
  • Συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2003 και μεγαλύτεροι)
  • Απαραίτητη είναι η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανήλικων δρομέων.
Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου)
  • Η διαδρομή των 5.000μ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες  τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (η διαδρομή διατρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Το κόστος συμμετοχής για τους μαθητές είναι 10€ για κάθε συμμετοχή. Τα 5€ θα δωθούν στους διοργανωτές του ημιμαραθωνίου και τα υπόλοιπα 5€ στην «Αντηρίδα» για την ενίσχυση του έργου της. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν συλλεκτικό, αναμνηστικό μπλουζάκι του Κολλεγίου Ανατόλια.
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead